Bemutatkozunk

              

                Üdvözöljük honlapunkon !

Ismerje meg cégünket, termékeinket, amelyekkel házát, lakását, vagy a középületeket korszerű ablakokkal és ajtókkal tudja kialakítani.

Termékeink lehetővé teszik az épületek hőszigetelésének, hanggátlásának, esztétikai mejelenésének magas szintű kialakítását. A kiváló vízzárás, légzárás, szélállóság nálunk természetes, de igény szerint speciális betörésgátlási igénnyel, napvédelemmel, vagy hanggátlással is el tudjuk ablakát látni.

Az egyedi műszaki problémák megoldása, tanácsadás, személyes kapcsolat az erősségünk. Kérjen tőlünk szakmai támogatást, akár szerkezeti, esztétikai, vagy hőszigetelési/hanggátlási kérdésekben, szakembereink készséggel segítenek Önnek.

Termelő üzemünk 2019 évben újjá alakult. A gyártás 2010. évi kezdete óta folyamatos növekedést és fejlesztést hajtottunk végre, de a 2019-es év lényegi előrelépést jelent. Új üzemcsarnokunkban egy helyen koncentráljuk a termelési folyamatokat, nagy termelékenységű, pontos gépeink a gyártás biztos alapját képezik. Az általunk visszaigazolt határidőket így biztonsággal tartani tudjuk. A gyártáshoz vezető európai gyártóktól szerezzük be az alapanyagokat.

  • PVC profilok       : GEALAN Fenstersysteme                           www.gealan.de/hu Gealan image film
  • Vasalatok            : ROTO Ablak és Ajtótechnológia             www.roto-frank.com/hu
  • Vasalatok            : G-U Baubeschläge                                    www.g-u.hu
  • Üvegezés            : Hőszig Kft.                                           www.hoszig.hu

Magánmegrendelőink felé a termékeink forgalmazását, és a beépítést, kereskedő partnereink végzik, forduljon feléjük bizalommal, Ők a legoptimálisabb termékösszetételt fogják ajánlani. Kereskedőink listáját megtalálja a Kapcsolat menüpontban.

Cégünkkel Ön a jövő ablakait gyártathatja le, amellyel számtalan előnyt is kap.

Kenyeres Attila tulajdonos, ügyvezető

Gyártás, telephely fotók. (a lenti képek nagyíthatók)