Színválaszték

Színválaszték

                A homlokzat és a belső tér esztétikus kialakítása megkívánja, hogy a nyílászárók széles színválasztékban rendelhetők legyenek, ráadásul ezek tőlünk tervezhető, rövid határidővel szállíthatók. A fehér PVC felület időjárásállósága manapság már garantálható ugyan, de esztétikailag esetleg mást képzel el a homlokzatba? Erre megoldás a dekorfóliázott, vagy acrylcolor felület.

                Színválasztékunkban a szokásos színek ( dió, arany tölgy, mahagóni és antracit ) mellett széles választékot találhat extra színekből is, több mint 30 féle dekor fólia színből választhat, akár a legújabb Real-Wood sorozatból is, amely megtévesztésig azonos a valódi fa megjelenésével. A modern megjelenést kedvelők is megtalálják kedvenc színeiket, RAL színekkel, nem faerezetes fóliák kínálnak megoldást a modern megjelenéshez.

                Kiváló alternatíva a rendkívüli színtartósságot garantáló, kemény, a fémes hatást nyújtó Acryl-color külső felület elsősorban az igényes középületekhez jó megoldás, de egyre több modern magánépület is kedveli.  Ezek az alumínium ablakok esztétikai hatását és tartósságát nyújtják, azoktól kedvezőbb áron, a belső oldalon akár dekorfóliázva is.

Színválasztékunkat az alábbi fejezetekben találja:

Dekorfólia színválaszték